Odense

Odense

Vi er en lille, hyggelig lokalafdeling med base i Odense som dækker Syddanmark. De fleste af vores arrangementer foregår i Odense og omegn, hvor størstedelen af vores medlemmer også kommer fra. Selvom vi er en lille lokalafdeling er der altid plads til at tænke stort; vi holder løbende forskellige arrangementer og forslag til fremtidige aktiviteter er altid velkomne.

Hvis du har lyst til at finde ud af mere om afdelingen, er du altid velkommen til at følge med på vores Facebook-gruppe, hvor vi løbende skriver om vores arrangementer. På Facebook kan du endvidere få sat navn og ansigt på de andre medlemmer.

Lillebæltsbroen er midt i SyddanmarkVores arrangementer varierer bredt, og alle forslag er som sagt velkomne. Eksempler på aktiviteter kunne være temadage hvor vi fx har et bestemt land som tema og laver aktiviteter som er karakteristiske for det pågældende land.

Yderligere har Odense mange andre steder som kan være et besøg værd, f.eks. Brandts. Vi håber at se og høre fra dig — du er mere end velkommen i FNU Odense.

Øboerne

Lokalstyrelsen består pt. af Julie Holm-Hansen og Maria Mæchel Fritzen.