Roskilde

Roskildeafdelingen er en initiativrig gruppe, der med udgangspunkt i den nok så nordiske by Roskilde dækker det ganske Sjælland. Vi holder temmelig mange kulturelle lokalaktiviteter, ofte centreret om nordisk mad eller musik, hvoraf én er den årlige Camp Norden på Roskilde Festival. Mange af vores medlemmer er aktive på landsplan og på rejserne.

Vores afdeling er ikke den største hvis man tæller hoveder, men engagementet i bunden af fjorden er stort, og vi er altid åbne for nye ansigter og idéer.

tjek kalenderen og ta’ med til FNU Roskildes berømte arrangementer. Vi glæder os til at se dig!

Kom i sving

Hvis du gerne vil vide mere om FNU Roskilde eller har den gode idé til et arrangement, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores lokalformand Rasmus Kjærbo.

Som medlem af Foreningen NORDENs Ungdom kommer du med på foreningens mailingliste, hvor du får seneste nyt fra lokalafdelingen og landsorganisationen. Du vil også blive inviteret med til både lokale aktiviteter, større arrangementer og spændende rejser i Norden.

Meld dig også ind i vores Facebook-gruppe. Her kan du få sat ansigt på de andre medlemmer af lokalafdelingen, komme med idéer til aktiviteter og blive inviteret til vores arrangementer.

Lokalstyrelse

Lokalformand: Rasmus Kjærbo
Kasserer og landsstyrelsesrepræsentant: Anders Theet