Aarhus

Som en af de ældste lokalafdelinger i Danmark har vi god erfaring med at lave nordiske arrangementer. Rejser i Danmark, i Norden og endda til de gamle, danske områder i Sydslesvig er det blevet til, og vi forsøger så vidt muligt at sprede os over så mange genrer som muligt.

Indenfor de sidste par år, har vi bl.a. afholdt inuitisk fuldmåneaften med fokus på grønlandske stjernebilleder og tema-event om dansk badekultur, finsk sauna og nordisk mad. Vi har fejret den norske og den islandske nationaldag, holdt julefrokost, holdt krebsegilde, set Hamlet på Aarhus Teater, besøgt udstillingen De syv vikinger på Moesgård Museum og Den Gamle By med de lokale nordjobbere.

FNU AarhusKun fantasien sætter grænser når vi planlægger arrangementer i Aarhus, og du er altid velkommen til at kontakte lokalstyrelsen eller møde op til et af vores styremøder, hvis du har en idé til et arrangement eller blot ønsker at vide mere om foreningen. Ellers kan du også tjekke FNUs kalender for fremtidige arrangementer og finde lokalafdelingen på Facebook – her kan du få sat ansigt på de andre medlemmer af lokalafdelingen, komme med idéer til aktiviteter og blive inviteret til vores arrangementer.

Som medlem af Foreningen NORDENs Ungdom kommer du med på foreningens mailingliste, hvor du får seneste nyt fra lokalafdelingen og landsorganisationen. Du vil også blive inviteret med til både lokale aktiviteter, større arrangementer og spændende rejser i Norden.

Lokalstyrelse
  • Lokalformand: René Rasmussen
  • Kasserer: Nina Johansen
  • Repræsentant i Landsstyrelsen: Mikkel Højgaard
  • Styrelsesmedlemmer: Elisabeth Skautrup & Christian Hedeager