København

Lokalafdelingen i Hovedstaden er Foreningen NORDENs Ungdom til daglig: hyggelige arrangementer, gode endagsture og nye nordiske horisonter.

Vi har fingeren på den nordiske puls. Når musikere fra et andet nordisk land giver koncert i byen, kan du være sikker på at finde os blandt publikum, og det samme gælder når en nordisk film får premiere i biograferne. Hvem skulle tro, at man kan få et indtryk af ny islandsk film bare ved at gå i biografen i København? Det kan man – for filmene er der, hvis bare man holder øjnene åbne.

Blandt vores arrangementer kan nævnes populære gengangere som den store julefrokost i december, saunabadetur, mjødsmagningsaften og sankthansaften-midsommer-havefest.

Og så er der alle vores ture ud af byen. De går selvfølgelig tit til Sverige. Vi har tradition for at tage til Malmø for en årlig vinterbadetur først på året, og til august at proppe os med krebs ved det store kräftkalas under Malmöfestivalen. Hen over sommeren arrangerer vi gerne vandreture i Skåne.

I Foreningen NORDENs Ungdom er vi ikke blege for at engagere os i vores samtid. Således er FNU den tværpolitiske organisation, som værner om de unges fortsatte muligheder for at uddanne sig, rejse og lære af hinanden, og den rolle er vi også opmærksomme på i FNU København. Således deltager vores medlemmer i konferencer og debataftener, hvor den nordiske sag er på dagsordenen, hjemme i København såvel som i vore nabolande.

Cirka med halvanden måneds mellemrum mødes vi og holder styremøde. Her planlægger vi den kommende tids aktiviteter i vores afdeling. Hold øje med kalenderen for datoen for næste møde. Kom og vær med hvis du har en idé til et arrangement, eller hvis du bare vil have et indtryk af, hvem vi er.

Vi ses i København – Danmarks mest nordiske by!

Få fat i os

Hvis du gerne vil vide mere om FNU København eller har den gode idé til et arrangement, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte afdelingen på kbh@fnu.dk!

Som medlem af Foreningen NORDENs Ungdom kommer du med på foreningens mailingliste, hvor du får seneste nyt fra lokalafdelingen og landsorganisationen. Du vil også blive inviteret med til både lokale aktiviteter, større arrangementer og spændende rejser i Norden.

Meld dig også ind i vores Facebook-gruppe. Her kan du få sat ansigt på de andre medlemmer af lokalafdelingen, komme med idéer til aktiviteter og blive inviteret til vores arrangementer.

Lokalstyrelse
  • Lokalformand og landsstyrelsesrepræsentant: Rasmus Gregers Madsen
  • Kasserer: Laura Teinholt Finne
  • Næstformand: Marcus Køhnke Lindstrømm
  • Styrelsesmedlemmer: Jens Ole Koch, Laust Sinding Amelung

FNU København – vedtægter