Bliv medlem

Som medlem af Foreningen NORDENs Ungdom er du med til at øge venskab og kendskab på tværs af de nordiske lande. Du bliver inviteret med til alle vores aktiviteter i lokalafdelingerne og på landsplan, og du kan tage med på spændende ungdomsrejser i Norden.

Derudover får du gode foreningsrabatter i de mest populære friluftsbutikker. Vores aktiviteter retter sig primært til målgruppen 18-30 år, men du kan sagtens være med selvom du er yngre eller ældre.

Medlemskab af Foreningen NORDENs Ungdom koster pr. kalenderår (1/1-31/12 2018):
100 kr. hvis du er 30 år eller yngre.
200 kr. hvis du er over 30 år gammel.


SÅDAN MELDER DU DIG IND:

Klik på linket nedenfor og tryk på “Tilmeld”.

Nyt medlem

Udfyld alle felter. Du vil modtage en velkomstmail med et link til medlemsportalen og dit login.

Du kan betale med kort eller ved bankoverførsel (tilsendt pr. email) – når din betaling er registreret vil du kunne se dit medlemskort og tilmelde dig aktiviteter. Du kan tilmelde dig PBS allerede ved første betaling – dog skal indbetalingskortet stadig manuelt betales første gang.
Ved spørgsmål kontakt fnu@fnu.dk

RABATAFTALER

Ud over invitationer til hyggelige kulturarrangementer og vilde rejser i de nordiske lande, har du som medlem af Foreningen NORDENs Ungdom mulighed for at få fine rabatter i en række af de store friluftsbutikker i Danmark gennem dit FNU-medlemskort. Kortet er gyldigt for kalenderåret og rabatterne gælder kun for kontingentbetalende medlemmer.

ER DU ALLEREDE MEDLEM OG HAR IKKE FÅET DIT KORT?

Tjek om du har betalt kontingent ved at logge ind via Medlemsservice på dette link:

Medlemsportalen

Dit login er din mailadresse. Hvis du ikke har logget på medlemsportalen før kan du få tilsendt dit kodeord ved at trykke på “Glemt kodeord” og indsætte din e-mailadresse.
Oplever du problemer med at logge ind, så skriv til fnu@fnu.dk

Du kan se en liste over gældende rabatter ved at hente denne PDF-fil:
Rabataftaler

Er der spørgsmål eller problemer i forbindelse med Rabatordningen kan FNU kontaktes på fnu@fnu.dk