Tak for et godt årsmøde 2020!

Vi glæder os over, at årsmødet gik nemt og godt med den virtuelle løsning og kun få deltagere ved fysisk fremmøde.

Med vores vanlige dirigent med på fjernforbindelse fik vi samlet op på foreningen, efter et noget anderledes år og nogle seriøse overvejelser omkring foreningens fremtid.
Vi fik vendt flere vedtægtsændringer, en hel ny økonomimodel og vores samarbejde med lokalforeningerne, som vi ønsker at styrke det næste år.

Årsmødet blev afholdt i Aarhus d. 12. sep. på Dokk1, hvor vi havde lånt et lokale for dagen til foreningen. Vi havde fremmødte fra både København og Århus, men alle medlemmer kunne følge med hjemmefra via Teams.
Det fungerede så godt, at vi måske vil benytte denne løsning i fremtiden også, da det kan give medlemmer, som ikke har tid til lange rejser en mulighed for at kunne være med hvor det sker.

Vi fik valgt en ny styrelse med den forhenværende formand Elisabeth Skautrup ved roret, vores dejlige færing Erhard Petersen som næstformand, kassereren Rasmus Gregers Madsen endnu engang på skattekisten og den nyvalgte randaarhusianske lokalformand Andreas Ejby Nielsen som styrelsesmedlem.

Det kommende år vil byde på en større indsats for at komme ud til lokalforeningerne, et øget fokus på at komme ud i naturen omkring os og mere indhold på de virtuelle platforme.

Vi glæde os meget til at komme i gang og afholder allerede møde d. 29. sep. igen, hvor landsstyrelsen vil lægge de mere konkrete planer for hvad der skal ske den kommende tid. Hold øje med din indbakke, hvor vi kommer til at sende opdateringer og kommende arrangementer!

Vi ses i Norden!

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Der er ingen kommentarer at vise.