Høstmøde i Helsingfors!

Høstmøde 2018 i Helsingfors

d. 5.-7. oktober afholde Foreningen Nordens Ungdoms Forbund (FNUF) høstmøde i Helsingfors med repræsentanter fra alle FNU foreninger, med undtagelse af Sverige.
Vi ankom fredag aften, hvor programmet stod på dejlig mad på Restaurant Lönkka og en uformel sammenkomst med alle repræsentanterne, samt FNUF kontorets nye medarbejder Maja, UNR-koordinator Christa Elmgren og Præsidenten for Ungdommens Nordiske Råd; Kati Systä.

Lørdag fortalte Kati om UNR og deres arbejde, hvorefter vi fik besøg af Johan Aaltonen fra Nordvision/YLE, som holdte et oplæg. Vi fik også mulighed for at vise vores bogmærke og alle var med på at tage testen, selvom ingen kunne sætte hak i alle.
Dagen gik med selve høstmødet, hvor der var mange ting på dagsordenen. Referat af mødet kan læses nedenfor i den vedhæftede fil.
Efter mødet afslutning blev der taget billeder og optaget film med deltagerne.
Næste skridt på programmet var et besøg til Tempelpladsens Kirke, som er en rund kirke indfældet i klippen, der danner væggende og et stort vindue i toppen til at lyse kirken op.
Aftenen stod på mad ved Zetor, som er en restaurant med dekoration fra den tjekkiske traktor af samme navn. Maden var fantastisk og menuen bød på spændende retter med elg eller rensdyr.

Søndag gik vi en tur rundt i Helsinki for at se nogle af seværdighederne, som f.eks. Cafe Fazer, Promenaden, Sildemarkedet, Senatet og selvfølgelig en Mumi Cafe! Derefter besøgte vi det nye kunstmuseum Amos Rex, hvor vi så en udstilling med flere rum, hvor lys og lyd var i fokus. Det var rigtig spændende og bestemt et besøg værd!
Vi siger tak for et godt møde og et spændende besøg i Helsingfors!

Referat fra Høstmødet 2018

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Der er ingen kommentarer at vise.